Ons team

 

Team De Vroente. We stellen ons even voor.

Anne-Laure Loots

Dierenarts

info@dap-devroente.beAnne-Laure studeerde af in 2015 als kleine huisdierenarts aan de Universiteit van Gent. Na het afstuderen werd Anne-Laure geselecteerd voor een internship in Dierenkliniek Randstad te Borsbeek. Omringd door Europese specialisten kreeg ze een jaar lang een heel intensieve, praktische en algemene opleiding als dierenarts en dit in de verscheidene takken van de geneeskunde. Ze werd gebeten door de microbe voor interne geneeskunde en echografie en specialiseert zich momenteel hier ook verder in door het volgen van bijscholingen. Na haar internship ging Anne-Laure direct aan de slag in deze praktijk en dit doet ze met veel enthousiasme en passie. Ze zal jullie huisdier dan ook steeds met open armen ontvangen en ze steeds van de beste zorg voorzien.


Charlotte Robyns

Dierenarts

info@dap-devroente.beCharlotte Robyns studeerde af in 2016 als kleine huisdierenarts aan de Universiteit van Gent. Reeds toen had ze een grote passie en interesse voor bijzondere dieren. Voor extra ervaring en kennis op te doen vertrok ze niet veel later naar Zuid-Afrika waar ze een half jaar meeliep in een kliniek gespecialiseerd in bijzondere dieren. Ze deed in de kliniek ook extra ervaring op in de andere takken van de diergeneeskunde met in het bijzonder chirurgie. Met deze kennis ging ze aan de slag in een kleine huisdierenpraktijk te Antwerpen en vanaf september 2017 is zij een vaste waarde in de praktijk. Naast haar voorliefde voor bijzondere dieren verdiept Charlotte zich ook in de algemene chirurgie van de huisdieren. Hiervoor volgde ze reeds tal van bijscholingen om hierin nog meer te evolueren en te verbeteren.

Caroline Bekaert

Dierenartsassistente

info@dap-devroente.beCaroline studeerde in 2018 af als dierenartsassistente aan de hogeschool in Geel. Na een jaar stage te lopen, werd ze een vaste teamlid van de praktijk. Met haar groot hart voor dieren zal Caroline jullie dieren steeds de best zorg en liefde geven tijdens hun verblijf bij ons in de praktijk. Ze staat de dierenartsen ook bij tijdens de operaties, regelt de praktische zaken en telefonie en ze zal instaan voor een vlotte afhandeling van verkoop van voeding en medicatie. Ook Caroline volgt bijscholingen om jullie en jullie diertjes nog beter van dienst te zijn. Ze is een onmisbare waarde in de praktijk en zal jullie steeds met een glimlach te woord staan!